JaDoX

DisplayContent
Help Minimize Maximize

Üdvözöljük a Makói Elektronikus Könyvtárban!

A Makói Elektronikus Könyvtár a városunkra  és a makói kistérségre vonatkozó oktatási, tudományos, kulturális célokra használható, szabadon terjeszthető elektronikus dokumentumok tárháza.

 

A Makói Elektronikus  Könyvtár célja

A Makói Elektronikus célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze és elektronikus formában bárki számára hozzáférhetővé tegye azokat a dokumentumokat, melyek valamilyen módon kapcsolódnak városunkhoz illetve a makói kistérséghez, ingyenes és nyilvános szolgáltatásként minden használónak egyforma eséllyel biztosítsa a digitális dokumentumokhoz való hozzáférést.

 

A Makói Elektronikus Könyvtárba bekerülő dokumentumok köre

A Makói Elektronikus Könyvtár gyűjti és szolgáltatja  -  műfaji megkötés nélkül - azokat a magyar és idegen nyelvű dokumentumokat, melyek nem kereskedelmi célú, számítógépes formában történő szabad terjesztése megengedett. A dokumentumok elektronikus formában szabadon másolhatók, terjeszthetők, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használhatók. 

 

Tartalom szerint

  1. Makó város történetével és jelenével foglalkozó dokumentumokat, valamint a város jövőjére vonatkozó terveket, fejlesztési koncepciókat, stb.
  2. A Makón kiadott műveket.
  3. A makói szerzők bárhol és bármilyen nyelven megjelent műveinek digitalizált változatát, illetve azon szerzők műveit, akik életük során valamilyen módon kötődtek városunkhoz.
  4. Képes dokumentumokat. 

 

Megjelenési mód szerint

  1. Nyomtatásban megjelent művek digitalizált változata
  2. Elsődlegesen elektronikus formában megjelenő művek (tanulmányok, szakdolgozatok, egyéb kéziratok)
FontResizer
Help Minimize Maximize
Locale Selector
Minimize Maximize
Login Portlet
Minimize Maximize
Felhasználónév:
Jelszó:
LastNews
Help Minimize Maximize
RSS
Látogatók száma
Minimize Maximize
Látogatók száma : 3840


Impresszum | Adatvélmi nyilatkozat | Kapcsolat | Linkek
Copyright © 2008 - 2009, Monguz Kft. Minden jog fenntartva.